Honden- en Kattenhotel
Zorgtraject
Kennel 'Wolveshome'
Hondenschool

Hondenhotel

Het hondenhotel biedt plaats aan 120 honden en is voorzien van ruime binnen verblijven (ca. 3 x 2m) en 3 grote speelweides. Elke ochtend worden de verblijven grondig schoongemaakt. Tussen de middag en 's avonds worden ze eveneens schoongemaakt als ze smerig zijn. De honden gaan 3x daags naar buiten en worden 2x daags gevoerd. Heeft uw hond aangepaste voeding, medicijnen of andere speciale aandacht nodig? Geef dit dan tijdig aan!

Reserveren

U kunt een plaats reserveren door het reserveringsformulier in te vullen of door te bellen naar 0548-611886. Een reservering wordt daadwerkelijk vastgezet als de aanbetalings is voldaan. Denkt u er aan tijdig te reserveren, want vol = vol!

Denkt u bij het brengen van uw huisdier aan het vaccinatieboekje?

Wassen, föhnen en kammen

Bij ons kunt u uw hond laten wassen & föhnen voordat hij weer naar huis gaat. Ondanks onze zorg voor optimale reinheid, maakt een hond zich in een roedel altijd vuiler dan bij u thuis. Vooral reuen hebben nogal eens de gewoonte om geurvlaggen uit te zetten door overal tegenaan te plassen. Ze letten daarbij niet op of er toevallig een slaapplaats in de buurt is. Erg fris vinden wij mensen dit niet, maar dit natuurlijke gedrag kunnen wij niet voorkomen. Daarom wassen, föhnen en kammen wij uw hond op verzoek. Bij een verblijf van 7 dagen of meer wordt de hond altijd gewassen!

Kosten en betaling

De kosten van een verblijf zijn afhankelijk van de grote van uw hond. Wij mogen namelijk meer kleine honden in één hok plaatsen dan grote honden. Wij bepalen aan de hand van het ras of de soort kruising de prijs. De kosten per dag bedragen:

  • 10 € voor kleine honden (Jack-Russels, Chihuahua's, etc.)
  • 11 € voor middelgrote honden (Westies, Pinchers etc.)
  • 12 € voor grote honden (Herders, Labradors, etc.)

De kosten voor het wassen van uw hond bedragen 12 €. 50% van de kosten dient binnen 1 maand na de reservering te worden voldaan. Na datering vervalt de reservering. De overige 50% dienen contant te worden betaald op de dag waarop de hond wordt gebracht.

Voorwaarden

Honden dienen ontvlooid en gevaccineeerd te zijn tegen hondenziekte, parvo, HCC, leptospirose. Daarnaast dient uw hond dient minimaal 7 dagen voor aankomst ingeënt te zijn voor kennelhoest. De overige voorwaarden kunt u hier downloaden.

Voor een zorgeloze vakantie!

Designed & Developed by World Wide Wesley